Een heerlijk recept: Vegetarisch BBQ spies met mais
Bereidingstijd: Ongeveer 30 minuten
Dank aan: David

4 personen

30 minuten

eigen smaak

Hoofdgerecht

Recept:

Vegetarisch BBQ spies met mais

Meestal als hier de barbecue aan gaat, worden er ook wat lekkere spiesjes klaargemaakt. Nu hadden we laatst iemand aan tafel die geen vlees eet, dus moest er ook een lekkere vegetarische bbq spies op tafel komen. Het werd dit lekkere spiesjes met mais, courgette, paprika en ui. Ga je binnenkort barbecueën? aan de slag met Vegetarisch BBQ spies met mais Steek de barbecue aan en stook de temperatuur op tot 180-200 graden. Kook de maiskolven 5 minuten voor in een pan met water. Snijd ondertussen de paprika, courgette en ui in stukken en doe alles vervolgens in een schaal.…

Recept:

Vegetarisch BBQ spies met mais

Meestal als hier de barbecue aan gaat, worden er ook wat lekkere spiesjes klaargemaakt. Nu hadden we laatst iemand aan tafel die geen vlees eet, dus moest er ook een lekkere vegetarische bbq spies op tafel komen. Het werd dit lekkere spiesjes met mais, courgette, paprika en ui. Ga je binnenkort barbecueën?

aan de slag met Vegetarisch BBQ spies met mais

Steek de barbecue aan en stook de temperatuur op tot 180-200 graden. Kook de maiskolven 5 minuten voor in een pan met water. Snijd ondertussen de paprika, courgette en ui in stukken en doe alles vervolgens in een schaal. Besprenkel de ui, paprika en courgette met 2 el olijfolie, een theelepel paprikapoeder, een theelepel peterselie en een snuf peper. Roer even goed door. Haal de maiskolven uit de pan en snijd in stukken. Rijg nu alles om en om aan de spiesjes. Leg de vegetarische spiesjes circa 10 minuten op het rooster van de barbecue en draai regelmatig even om.

Nog even dit: Wij hebben dit heerlijke recept gevonden via Lekker BBQ. David is de maker van deze mooie foto’s en de uitwerker van Vegetarisch BBQ spies met mais. Wil je reageren op dit heerlijk recept dan kan dit hier. Je kan ook je foto’s delen via de reacties of stuur ze op, je krijgt altijd een eervolle vermelding terug.

Wat heb je nodig voor een lekkere

Vegetarisch BBQ spies met mais

Ingredienten

2 maiskolven
1 courgette
2 paprika's
2 rode uien
1 tl peterselie
1 tl paprikapoeder
peper
2 el olijfolie

Benodigdheden

BBQ
Schaal
Spiesen

Of deel Vegetarisch BBQ spies met mais recept met je vrienden:

Bekijk onze andere lekker BBQ recepten

Menu